|
|
|
|
admin
Administrator
Full Member

|
Evet bu müjdeli haberi ben de ilk duyduğumda hemen sizlerle paylaşma ihtiyacı hissettim.Hayırlı olacak inşaallah...
http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=47982 adresinden örnek kayıtlar dinleyebilirsiniz...
hatta aynı adresten satın alabilirsiniz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22/09/08, 20:03 Gönderen: z.u.h.o. »
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Full Member

|
Ah özhan abi ah...sanki içimdekileri okumuşsun yine...Ey But-i Nev Eda en sevdiğim TSM eserlerinden biridir.Ne zamandır bunu güzel bir sesten dinlemeyi arzu ediyordum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELİF_EYLÜL
Newbie

{
|
böyle eserlere pek aşina değilimdir ama yine de Özhan abimizin yorumuyla alışıcam gibi.çünkü gerçekten güzel bir albüm olmuşa benziyor..tabi ben her ne kadar hepsini ilk defa duyuyor olsam da...
((:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Full Member

|
Hakikaten öyle.Hatta TSM dinlemeyenlere bile TSM yi sevdireceğine eminim.EY BUTİ NEV EDA eseri hariç diğerleri günümüz Türkçe siyle yazılan eserler...1 tanesi Yücel Arzen'in diğerleri Özhan Eren'in besteleri...Ben dinledikçe bir çok eserde kendimi buldum.Albümü dinlerseniz bütün eserlerin istisnasız güzel olduğunu göreceksiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarıkamıs
Newbie

|
bu kadar güzel albümlerin yeteri kadar reklamı yapılmıyor.özhan eren çok büyük bi santçı fakat tanınmıyor en açıkçası elimden geldiğince özhn bey'in eserlerini tanıtmaya çalışıyorum.umarım bu ülkede güzel işler yapanlara bigün değerleri verilir.saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Full Member

|
ümitsizlik yok klibi bekliyoruz tabii ama olmazsa kendim klip yapıp yayınlarım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|