yansıma
Newbie

|
özhan eren sen içindeki güzel duyguların ışığını yüzüne yansıtabilen ender insanlardansın. içinde dışın gibi derler ya o yüzden seni çok seviyor ve takdir ediyorum. kendine çoook iyi bak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaraTren
Newbie

|
Merhaba Özhan Eren.Ben Adana'dan Henuz Genç bir Astsubayım.İlk Kara Tren adlı parçanızı dinlediğim günü hatırlıyorum.İnanın o kadar dokunaklı bir eserki biz Asker ocağındaki sevenleriniz için.İlk dinlediğimde asker olmamama ragmen taki o günlerde beni anlatmak istediğiniz duyguya götürüyordu.Bugüne kadar dinlemekten vazgeçmediğim sayılı eserlerden biri inanın.Dokunaklı dedim yanlış anlamayın lütfen Bizlere dinlediğimizde Sevdiklerimizin hasretini hatırlatan Onlara tekrar kavuşabilme arzumuzu perçinleyen,hani derler ya bizleri buralardan alıp onların yanına götüren bir büyü gibi adeta...Her eserinizi elimizden geldiğince yakından izlemeye çalışıyoruz.Forumdaki diğer bir arkadaşımızın da söylediği gibi sizi bizler için değerli kılan şey,içinde bulunduğumuz zamanlarda bulunması zor olan insanlardan biri oluşunuz.Yoğun duygularınızla bizleride mutlu eden eserlerinizin devam etmesi dileğimle... Fatih
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Full Member

|
SEVGİLİ ÖZHAN ABİNİN.1 MAYIS 2007 DEKİ MESAJINA CEVABEN...
GÖNLÜ YÜREĞİ GÜZEL ÖZHAN AĞABEY.ÖNCELİKLE SELAMLARIMI SUNARIM.BİZ GENÇLER SİZLER GİBİ DUYARLI MİLLETİNİ,VATANINI,DİLİNİ,DİNİNİ...V.S. SEVEN SEN VE SENİN GİBİ SANATÇILARI ÖRNEK ALIRSAK BU ÜLKEDE İYİ ŞEYLERE İMZA ATARIZ.SANATÇININ TOPLUMA ÖRNEK OLMASI GEREKTİĞİNİ BENİMSEYEN GERÇEK SANATÇI SAYISI O KADAR AZALDI Kİ...BİZLER TABİİ Kİ ÜLKEMİZİ,ORTAK DEĞERLERİMİZİ SEVECEĞİZ.FAKAT BİZLERİ BÖLMEK,ARAMIZDAKİ SEVGİ TOHUMLARINI ÇÜRÜTMEK İSTEYENLERE KARŞI DA ÖNLEMLERİ ALMAK ZORUNDAYIZ.MEVLANA HOŞGÖRÜSÜYLE TÜM İNSANLIĞA YAKLAŞABİLMEK ÜMİDİ VE DUASIYLA...HA BU ARADA TürkÇEYİ DÜZGÜN KULLANAMDIYSAM KUSURUMA BAKMA.TEKRAR SELAMLAR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayla
Newbie

|
MERHABA ÖZHAN ABİ, YAZINIZI GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM VE YAZDIKLARINIZA BÜTÜN KALBİMLE KATILIYORUM.
Türk MİLLETİNİN GÜÇLÜ OLMASINI İSTEMEYEN ŞER ODAKLARI ÇOK ESKİ TARİHLERDEN İTİBAREN BİZİ BÖLÜP PARÇALAMAYA ÇALIŞMIŞLARDIR.HALEN BU PARÇALAMA VE TARİHTEN SİLME ÇALIŞMALARI MALESEF DEVAM ETMEKTEDİR.
BURADA Türk MİLLETİNE DÜŞEN GÖREV UYANIK OLMAKTIR.YÜZBİNLERCE ŞEHİT VERİLEREK KORUMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ VATANIMIZA, KÜLTÜRÜMÜZE VE TARİMİZE SAHİP ÇIKMAKTIR. ŞER ODAKLARININ OYUNUNA GELMEMEKTİR. VATANIMIZA, MİLLETİMİZE HOR GÖZLE BAKMAMAKTIR. DUYGULARIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.SEVGİLERİMLE...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baglamaci_gokhan
Newbie

|
Merhaba Özhan abicim ve diğer arkadaşlar.Abicim sen besteliyorsun başkaları üstüne konuyo herkez onlar besteliyo sanıyo.Sizin adınızı bilen bile yok.Televizyonlarda hiç göremiyoruz sizi.Çalan sizin Türkü ama söyleyen siz olmayınca tadı çıkmıyo.Sizden dileğim kaliteli bir kanalda kendi programınızı yapmanızdırOlmasa bile kliplerinizi görmek istiyoruz.Ben hiç göremiyorum sorun bendemi bilemiyorum ama göremiyorum.Neyse inşallah bir gün sizinle tanışma fırsatım olur elinizi öprerim.Türkiyenin sizin gibi insanlara ihtiyacı var.Bu arada kitap yazdığınızı bilmiyordum site sayesinde öğrendim.En yakın zamanda alacağım inş. Allah sizi başımızda eksik etmesin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zbuproduction
Newbie

|
Özel Erkul Koleji'nin daveti üzerine Kocaeli'ne ziyarette bulunan Özhan Eren, okul öğrencileri ile bir araya geldi. Erkul Koleji Konferans Salonu'nda film hakkında bilgi veren sanatçı Eren, daha son öğrencilerin sorularını cevapladı. Bir öğrencinin 'bu film ve konusu için nereden esinlendiniz?' sorusuna Eren, "Tesadüfen gittiğim bir kütüphanede öğrendim ve sizin de filmin konusunu oluşturan 120 çocuğun hikâyesinden haberdar olmanız için yaptım." cevabını verdi. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu değerlendiren Eren, "Birbirimize yeterince saygı ve sevgi göstermiyoruz, o nedenle de birlik olmakta zorlanıyoruz. Süpürge tanelerini tek tek kırdığımızda mı daha kolay kırılır, yoksa bütün haliyle kırmaya çalıştığımızda mı? Tabii ki tek tek kırdığımızda daha kolay kırılır. İki asırdan beri idarecilerin kendi başlarına hareket etmelerinden dolayı tek tek kırılmışız." diye konuştu. Eren, 120'nin ikincisinin çekilip çekilmeyeceği yönündeki bir soruya ise 'hayır' cevabını verdi. Konuşmanın ardından öğrenciler, Eren'e plaket ve çiçek takdim etti. http://img1.blogcu.com/images/z/b/u/zbuproduction/kullalanilacak.jpg www.zbuproduction.blogcu.com
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18/04/08, 19:30 Gönderen: zbuproduction »
|
|
|
|
|
|
|
MUHARREM
Newbie

|
özhan abi nsılsın ben amasya suluovadan muharrem seninle tanışmak isterim.ank görevliyim.seni yengem vede dayım söyledi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|